Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Ανδρέας Πρωτοπαπαδάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί ακούει και εμπιστεύεται

12 Απριλίου 2019

Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη. Ένας άνθρωπος ικανός, που εμπιστεύεται, που συνεργάζεται, που ακούει και σέβεται. Ήρεμη δύναμη.


Ως εκ τούτου, νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ο Ευτύχης Δαμιανάκης μού πρότεινε να συμπορευτούμε σε αυτή την αυτοδιοικητική πρωτοβουλία, προτάσσοντας το καλό του Δήμου μας και όλων των πολιτών.


Οφείλω να επισημάνω ότι η χαρά μου είναι μεγάλη, διότι θα είμαι δίπλα σε έναν ιδιαίτερα μορφωμένο άνθρωπο, με πολύ σπουδαία καριέρα, με γνώσεις, εμπειρία και διοικητικές ικανότητες, ο οποίος, αν τον εμπιστευτούν οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες, είμαι σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσει σπουδαία πράγματα για τα Χανιά.


Σε ό,τι με αφορά, στόχος μου είναι να αποτελέσω ενεργό μέλος της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», η οποία θα εργαστεί συλλογικά, με στόχους, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ποδηλατόδρομων και πεζόδρομων, την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου (πάρκων, παιδικών χαρών, πλατειών κ.λπ.) και τη λειτουργία σύγχρονων αθλητικών κέντρων, για τη στήριξη των παιδιών μας και γενικότερα της νέας γενιάς.  

Ανδρέας Πρωτοπαπαδάκης


Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής (Γυμναστής)
Ιδιοκτήτης Θεάτρου Σκιών (Καραγκιοζοπαίκτης)