Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Εμμανουέλα Περράκη: Προχωράμε όλοι μαζί με το βλέμμα μπροστά

17 Απριλίου 2019

Αποφάσεις ευθύνης, συλλογική δουλειά και ενότητα. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους έχει εγκαίρως ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθεί η Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη


Είναι τρεις άξονες κρίσιμοι και απολύτως αναγκαίοι για την «αναγέννηση» του Δήμου Χανίων. Ενεργοποίηση δυνάμεων, συνεργασίες, ενότητα, αποφάσεις ευθύνης για το καλό και την προκοπή όλων των δημοτών.


Ταυτίζομαι με αυτήν την προσέγγιση, με αυτή τη λογική και με αυτή τη χάραξη πορείας προς τα εμπρός. Ταυτόχρονα, χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ένας άνθρωπος με κύρος, γνώσεις και εμπειρία, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα θέματα της Υγείας, επισημαίνοντας ότι ο Δήμαρχος Χανίων οφείλει να αρθρώνει ουσιαστικό λόγο και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ακόμα και για θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του.


Με βάση όλα τα παραπάνω, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Ευτύχη Δαμιανάκη να συμμετέχω σε αυτό το αυτοδιοικητικό «ταξίδι», μαζί με αξιόλογους συμπολίτες μου. Πιστεύω στις συνέργειες και στην ομαδική δουλειά. Προχωράμε όλοι μαζί, με το βλέμμα μπροστά.

Εμμανουέλα Περράκη


Τεχνολόγος Αιματολογικού Εργαστηρίου Γενικού Νοσοκομείου Χανίων
Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων