Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Στέλλα Παπαπαναγιώτου - Μαυρογιάννη: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί μπορεί να τα καταφέρει

4 Μαρτίου 2019

Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2002. Υπήρξα ενεργό μέλος της, αρχικά ως Δημοτική Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ακρωτηρίου (2006-2010) και στη συνέχεια ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων (2011-2014). 


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν τον θεμέλιο λίθο μιας δημοκρατικής κοινωνίας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η διοίκηση των τοπικών υποθέσεων, είναι ο θεσμός που χαρακτηρίζεται κυρίως από την άμεση επαφή και επικοινωνία με τον πολίτη.


Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποδέχτηκα την πρόσκληση που μου απηύθυνε ο Ευτύχης Δαμιανάκης και αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του, γιατί τον θεωρώ απόλυτα ικανό στη διεκπεραίωση των δικών μας τοπικών υποθέσεων. Πρόσωπο με ευγένεια, ήθος, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις συνεργασίες και τις προγραμματικές συγκλίσεις που απαιτεί το νέο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης Ι». 


Έχοντας μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του Χανιώτη δημότη και το συμφέρον του τόπου, πιστεύω ότι ως μέλος μιας απόλυτα δημοκρατικής και αξιόλογης ομάδας, με πνεύμα σύμπνοιας, ομοθυμίας και ομαδικότητας, μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καιρών και του μέλλοντος. Επιθυμώ να εργαστώ ολόψυχα για τη «Βενετία της Ανατολής», όπως χαρακτηρίζονται τα Χανιά μας, για έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, για ένα αξιόλογο δημοτικό έργο, προς όφελος των δημοτών μας και των παιδιών μας.

Στυλιανή Παπαπαναγιώτου – Μαυρογιάννη
Δασκάλα
τ. Δημοτική Σύμβουλος πρώην Δήμου Ακρωτηρίου
τ. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων