Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Δημήτρης Μαρκογιαννάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη για καλύτερες αθλητικές υποδομές

13 Απριλίου 2019

Δεν είμαι ο μόνος σε αυτόν τον τόπο που πιστεύει ότι ο Δήμος μας μπορεί να καταστεί ένα σημείο αναφοράς διεθνώς σε θέματα αθλητισμού καθώς πέραν των κλιματολογικών συνθηκών, υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης, μέσω της αναγκαίας αναβάθμισης όπου απαιτείται, των αθλητικών υποδομών, που θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία ουσίας στο τοπικό τουριστικό προϊόν, ειδικά όχι τους μήνες αιχμής. 


Βασικότερο, όμως, είναι ότι η επένδυση στον Αθλητισμό, αποτελεί επένδυση στη νέα γενιά, στα παιδιά μας. Ως άνθρωπος που ασχολούμαι επαγγελματικά με τον τουρισμό και ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, θλίβομαι με την ποιότητα των περισσότερων υποδομών της πόλης μας και των περιαστικών περιοχών. Οι δυνατότητες δεν αξιοποιούνται, οι ευκαιρίες χάνονται, ο χρόνος περνά και οι πολίτες απογοητεύονται. 


Αυτή η κατάσταση πρέπει ν’ αλλάξει. Πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ενεργοποίηση δυνάμεων. Δεύτερο βήμα είναι η δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων, με γνώση, διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και δυνατότητα συνεργασιών, που θα εργαστεί για το κοινό καλό.


Η Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» αποτελεί, κατά την άποψή μου, μία τέτοια ομάδα και αυτό πιστώνεται στον επικεφαλής, τον Ευτύχη Δαμιανάκη, έναν άνθρωπο με κύρος, σημαντική εμπειρία και βαθιά γνώση των θεμάτων. Θεώρησα τιμή την πρόσκληση συμπόρευσης και την αποδέχθηκα με χαρά, επιθυμώντας να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια για καλύτερες ημέρες στον Δήμο Χανίων. Καλύτερες ημέρες για εμάς και τα παιδιά μας.


Δημήτρης Μαρκογιαννάκης


Ξενοδοχοϋπάλληλος
Πτυχιούχος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων
Γραμματέας Αθλητικού Συλλόγου Χάλης Βαρυπέτρου