Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Δημήτρης Κορναράκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο

3 Απριλίου 2019

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Είναι γνωστό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά.


Ως ενεργός πολίτης και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης.


Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. 


Η εμπειρία και η πορεία μου στο συνδικαλιστικό κίνημα όλα τα χρόνια του εργασιακού μου βίου αυτό εγγυώνται. 


Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος μας. Παλεύουμε, λοιπόν, όλοι συλλογικά, για μία Αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα, συνέπεια και θετική ενέργεια. 

Δημήτρης Κορναράκης

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ
π. Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Χανίων