Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Βασίλης Καλοτεράκης: Ενεργοποίηση και συμμετοχή για τον Δήμο Χανίων

4 Μαΐου 2019

Πιστεύω στην ενεργοποίηση και στη συμμετοχή. Στην καθημερινή τριβή και δουλειά. Στη συλλογική προσπάθεια και στον διαρκή αγώνα για το κοινό καλό. Πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη, κρίσιμη, αλλά και ευεργετική, τελικά, για κάθε πολίτη, ο οποίος, παρά τις δυσκολίες, βρίσκει τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί σοβαρά και συστηματικά με τον τόπο του, όπου ζει και εργάζεται επί σειρά ετών.


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης και συμμετοχής. Και ως ενεργός πολίτης, που βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις υστερήσεις του Δήμου μας, του Δήμου Χανίων, αποφάσισα να είμαι παρών. Παρών ως μέλος μιας ισχυρής ομάδας ανθρώπων με σημαντικό επαγγελματικό και κοινωνικό «αποτύπωμα» στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, που στοχεύουμε, όλοι μαζί, στην «αναγέννηση» του Δήμου μας.


Σημαντική παράμετρος για την ένταξή μου στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» αποτέλεσε η προσωπικότητα του επικεφαλής, υποψήφιου δημάρχου Χανίων Ευτύχη Δαμιανάκη. Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, ένας άνθρωπος με ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, σημαντικές γνώσεις και πλούσια εμπειρία, που μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στα πολυσύνθετα καθήκοντα του Δημάρχου Χανίων, έχοντας στο πλευρό του μία συμπαγή – ικανή ομάδα, που θα βαδίζει με ενιαίο βήμα και με το βλέμμα μπροστά.

Βασίλης Καλοτεράκης


Κατασκευαστής κτιρίων – επαγγελματικών χώρων
Μέλος Δ.Σ. Ε.Β.Ε.Χ.