Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης © 2019 Ευτύχης Δαμιανάκης

 

Γιώργος Δαμιανάκης: Ο Δήμος Χανίων πρέπει να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής 

15 Απριλίου 2019

Συνομιλώ με πολίτες καθημερινά. Αυτό που «εισπράττω» για όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στον Δήμο Χανίων είναι απογοήτευση. Απογοήτευση για την κακή κατάσταση των υποδομών και ειδικά του οδικού δικτύου, απογοήτευση για την εγκατάλειψη των περιαστικών περιοχών, απογοήτευση για τις αποσπασματικές παρεμβάσεις, χωρίς σχέδιο, χωρίς προοπτική.


Ο Δήμος μας αξίζει καλύτερη τύχη. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, που αναμφισβήτητα υπάρχουν, διαθέτει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, με την αξιοποίηση των οποίων μπορεί να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Και αυτό θα γίνει μόνο με αποφάσεις ευθύνης, συλλογική δουλειά και πορεία με ενότητα. 


Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, με γνώσεις και την απαιτούμενη εμπειρία, η διαχρονική πορεία του οποίου και η προσωπικότητά του εγγυώνται ότι η επόμενη μέρα στον Δήμο Χανίων θα είναι μια μέρα σκληρής καθημερινής δουλειάς, «αναγέννησης» και δημιουργίας. 


Σε αυτή την προσπάθεια, που έχουν ήδη αγκαλιάσει πολλοί άξιοι συμπολίτες μας συμπορευόμενοι με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», εντάσσομαι με χαρά και με μοναδικό στόχο να συμβάλλω στην αλλαγή ρότας, που τόσο έχουν ανάγκη ο Δήμος μας και όλοι οι δημότες.

Γιώργος Δαμιανάκης


Πρώην Διευθυντής Αγροτικής Τράπεζας & Τράπεζας Πειραιώς
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χανίων